Caps

Ben je op zoek naar Samshield caps? Kies er één uit ons direct leverbare assortiment of ga zelf je Samshield cap samenstellen naar jouw wens samen met onze Samshield Cap Configurator. Samshield staat bekend om haar veilige caps van hoogwaardige kwaliteit. Voor een nieuwe rijhelm van Samshield ben je bij PlastronsEnzo aan het juiste adres.

Samshield caps worden geproduceerd in verschillende (schaal-)maten. Schaalmaat S past bij een binnenvoering in maat 52 t/m 56, schaalmaat M past bij maat 55 t/m 58 en schaalmaat L bij maat 57 t/m 61. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat voor jouw Samshield cap of heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Filters
Nieuw!

Samshield Miss Shield Shadow Matt Flower Embroidery Blue(schaal M)

635,00
Nieuw!
Miss Shield Schaal L matt 2

Samshield Miss Shield Shadow shadowmatt blue (Schaal L)

669,00
Nieuw!
Samshield Miss Shield ShadowMatt Antic pink crystal Fabric (Schaal S)

Samshield Miss Shield ShadowMatt Antic pink crystal Fabric (Schaal S)

669,00
Nieuw!

Samshield Miss Shield Shadow Glossy metalic blue Crystal Leaf (Schaal M)

689,00
Nieuw!
standaard-pardise-bleu-trim-

Samshield cap Shadowmatt Bleu paradise shine top (Schaal S)

695,00
Aanbieding!
Miss-shield-shadowmatt-Lozege-blue-voor

Samshield Miss Shield Shadowmatt blue schaal M

576,00
Nieuw!
Samshield_Limited_Edition-Miss-Shield-Premium-Black-

Limited Edition Samshield Miss Shield Premium Black flower embroidery(Schaal M)

739,00

Samshield cap Shadowmatt black Flower leather top (Schaal M)

745,00
Nieuw!
Samshield-XJ-Glossy-black

XJ Samshield Special Edition GlossyBlack (Schaal L)

830,00
Nieuw!

Samshield Miss Shield Shadowmatt black Ultra Fine Rock Swarovski (Schaal M)

1.245,00

Samshield caps bestellen?

Dat kan eenvoudig via het internet in deze webshop of op afspraak in Blija. De caps worden gemaakt van polycarbonaat We staan je graag bij met persoonlijk advies en het kiezen van de juiste maat cap. Samshield caps zijn van extreem hoge kwaliteit. Stabiliteit en bescherming staan hierbij voorop net als een prachtig design. En ze zijn ook nog eens perfect op maat te maken met zogenaamde liners waardoor je cap altijd precies past. Ook zijn er diverse afwijkingen zoals mat of glanzende caps verkrijgbaar.

Welke maat cap heb ik nodig?

Samshield heeft een handig systeem om tot de perfecte maat cap voor jou te komen. De helmen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L. In die helm passen weer verschillende binnenvoeringen, liners genoemd. De liners zorgen ervoor dat de helm veel beter op je hoofd blijft zitten tijdens het paardrijden. De binnenvoeringen zijn verkrijgbaar in 4 á 5 maten van 52 tot 61.

Samshield caps Miss Shield

De nieuwe cap Miss Shield van Samshield is een variant op de Samshield helmen. Het verschil zit met name in de grotere klep. Uiteraard is ook deze cap weer helemaal te personaliseren en op maat te maken. Deze serie bestaat uit de Miss Shield Shadowmatt, Miss Shield Glossy en de Miss Shield Premium.

Maak je paardrijdoutfit compleet met casual paardrijkleding, wedstrijdjasjes, wedstrijdshirts, rijlaarzen en natuurlijk een plastron.

Menu