fbpx

De Niro Boot 

Een rijlaars die vrijwel geen introductie nodig heeft.

De kenmerken van de De Niro Boots zijn:

  • Je Ontwerpt zelf je unieke laars
  • Sterke zool door een combinatie van Vibram en Goodyear
  • Topkwaliteit Italiaans kalfsleder
  • 3 x sterkere rits
  • Ontworpen en vervaardigd in Italië
  • 637 standaard maten,wordt des gewenst volledig op maat gemaakt

TECHNIEK
De Niro Boots gebruikt hun waterbestendig geavanceerde behandeling WRAT voor de leren zool. Het resultaat; je voeten blijven hygiënisch en droog.

  •  De ademende en absorberende inlegzool geeft een comfortabel gevoel. Een reeks micro gaatjes zorgt voor de ventilatie in de inlegzool.
  • De tussen zool is geheel natuurlijk leer met een hoog zweet absorberend vermogen, De zool is geperforeerd met kleine gaatjes die voor de ventilatie blijft zorgen, En staan garant voor een perfect ademend vermogen.
  • De innovatieve inter-zool is uitgebreid onderzocht, dat heeft geleid tot de waterbestendig geavanceerde behandeling WRAT. De inter-zool is gemaakt van een speciaal leder 5.5 mm, hij absorbeert zweet door de inlegzool en de tussenzool en laat het uit in de vorm van waterdamp.
  • De rubberen zool is een effectieve antislip zool.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van rijlaarzen. Wij hebben ons gespecialiseerd in maatwerk en helpen je graag aan perfect passende rijlaarzen. Je kunt vrijblijvend op afspraak op onze aanmeet locatie langs komen in Blija (Friesland). Maar als je geen tijd hebt om langs te komen op onze aanmeet locatie, kunnen we ook rijlaarzen bij jou op locatie aanmeten. Wij reizen dan af naar de locatie die jouw voorkeur geniet, dit kan bijvoorbeeld je eigen huis of stal zijn. We vragen wij hiervoor een kleine vergoeding gerekend vanaf Blija, waarbij de eerste 50 km inclusief is, >50 km €0,28 per km.

rijlaarzen zelf samenstellen

Je eigen unieke rijlaarzen zelf samenstellen met oneindig veel opties?
Laarzen kunnen volledig naar wens worden ontworpen. De verschillende opties voor ieder deel van de rijlaars zijn hieronder weergegeven. Standaard modellen kunnen met deze opties worden geproduceerd. Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak, wij helpen u graag. 

jodhupers

Je eigen unieke jodhupers zelf samenstellen met oneindig veel opties?
Jodhupers kunnen volledig naar wens worden ontworpen. De verschillende opties voor ieder deel van de jodhupers zijn hieronder weergegeven. Standaard modellen kunnen met deze opties worden geproduceerd. Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak, wij helpen u graag. 

sneakers

Je eigen unieke sneakers zelf samenstellen met oneindig veel opties?
Sneakers kunnen volledig naar wens worden ontworpen. De verschillende opties voor ieder deel van de sneaker zijn hieronder weergegeven. Standaard modellen kunnen met deze opties worden geproduceerd. Geef uw wensen aan ons door of maak een afspraak, wij helpen u graag. 

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.