fbpx

Welkom bij Plastrons Enzo!


Het adres waar luxe en betaalbaarheid samen gaan

Plastrons Enzo was te zien  bij het TV programma Lifestyle Exsperience  RTL 4 & RTL 5

Welkom bij Plastrons Enzo
Alles voor Amazone en Ruiter
Alles voor Paard en Pony
Het adres waar luxe en betaalbaarheid samen gaan!
Design your own style
30-korting-samshieldwintersale_-chriwen-womenlyplastron-enzo

 

Hier kunt u luxe plastrons bestellen, welke geheel naar uw eigen smaak en wens met de hand op maat worden gemaakt. De plastrons worden gemaakt van een hoge kwaliteit bruidssatijn. Alles is mogelijk! Zo kunt u kiezen voor een met Swarovski kristallen of borduur bewerkte plastron. U bepaalt zelf de kleur van de bies langs de plastron en de kleur van de kristallen/borduurdraad. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles in één kleur te houden.

Daarnaast kunt u er voor kiezen om de initialen van uw naam, of die van uw paard/pony of een logo op de plastron te laten zetten in een lettertype naar keuze.

Naast de plastrons worden er ook andere artikelen aangeboden. Denk hierbij aan luxe bandagebandjes en het plaatsen van Swarovski kristallen op overige ruitersportartikelen, zoals op een oornetje,  dressuurjasje, dekje, statiedeken, Stal(box)doeken rijbroeken enz. Alles is mogelijk!

Van alle artikelen staat een voorbeeld in de webwinkel. De door u geplaatste bestelling wordt echter speciaal voor u op maat gemaakt. Wat u ziet is wat u krijgt, er komen dus geen extra kosten bij voor als u een plastron in een andere kleur wilt hebben dan op de afbeelding wordt afgebeeld!

Naast de Plastrons leveren wij ook de zeer hoge kwaliteits merken:   Pioneer rijlaars op maat, De Niro Boots, Samshield caps, Samschield rijkleding, Design by Dalia Exclusive rij kleding, Design by Dalia rijjas op maat, Anna Scarpatie, Döbert Swarovski frontriemen en hoofdstellen, SD Design ,Handmade Spurs, Levise rij jas op maat,. Ook deze artikelen worden geheel naar uw eigen smaak en wens speciaal voor u gemaakt.

Tip!
Lees onze voorwaarden i.v.m. levering van de artikelen die speciaal voor u naar wens en of op maat worden gemaakt.

€100,- wordt gratis verzonden
Voor bestellingen van af €100,-

Veilig verzenden
Wij verzenden uw aankoop zorgvuldig

Veilig betalen
Bij platronsenzo.nl betaald u veilig

Bezoek ook onze Plastron Enzo Facebook pagina

Onze topproducten

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.