Plastron Sparkling Happy Flowers

89,00

Luxe plastron all in a circle

Artikelnummer: Luxe plastron Sparkling stripe-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

 

Deze plastrons is in iedere gewenste kleur leverbaar. U kunt uw kleur wens invullen op het bestelformulier bij punt opmerkingen. Alle plastrons worden met zorg met de hand voor u op maat gemaakt.

Swarovski kristal. Hoe kunt u zien dat u een echt Swarovski kristal Element in handen heeft of krijgt?

Swarovski Kristal Elementen worden als de hoogste kwaliteit van door machines geslepen en gepolijste kristallen ter wereld beschouwd. De grote vraag naar deze luxe producten werkt natuurlijk het willen imiteren van de Swarovski Kristal Elementen in de hand. Deze namaak producenten zijn natuurlijk ook op het internet actief.

De firma Swarovski in Oostenrijk produceert haar glas op basis van een speciale samenstelling die niet kan worden gekopieerd. Deze speciale samenstelling zorgt o.a. voor de ongelofelijke schittering van de echte Swarovski producten. Het speciale kleurenpalet vormt een andere kwaliteit die Swarovski Kristal Elementen van die van imitaties onderscheidt.

Door de vele soorten Swarovski Kristal Elementen rijst vanzelfsprekend de vraag op welke wijze te zien is of het om echte Swarovski Kristal Elementen gaat of dat het imitaties betreft.

Hierna vindt u enkele tips die u kunnen helpen bij het bepalen of het om echte Swarovski Kristal Elementen gaat;

  1. Swarovski Kristal Elementen worden nooit aan elkaar geregen aangeboden. Ze worden dus los en per stuk verkocht.
  2. Swarovski Kristal Elementen zijn altijd perfect en uniform uitgevoerd. Omdat de elementen machinaal worden gesneden ziet elk kristal er hetzelfde uit. Dit betekent ook dat hoogte, breedte en diepte altijd van dezelfde afmetingen zijn. Een met de hand gepolijste imitatie heeft nooit een zo uniform gesneden vorm. Een imitatie herkent u ook aan de verschillende afmetingen van punt tot punt.
  3. Swarovski Kristal maakt gebruik van machines die elk kristal met grote precisie bewerkt. Volgens Swarovski is het bewerken van harde materialen zoals kristal en edelstenen een zeer ingewikkeld proces. Het bewerken van zo’n honderd identieke facetten in verschillende richtingen is daarnaast een zeer ingewikkelde opgave. Elke richting van het gereflecteerde licht wordt eerst door de computer berekend. Daarna wordt de richting van het gereflecteerde licht in 3D gesimuleerd, geoptimaliseerd en uiteindelijk omgezet in software die door de machines wordt gebruikt. Dit deel is slechts een onderdeel van de technologie die Swarovski Kristal hun ongelooflijke schittering geeft.
  4. Door de precisie van de door Swarovski gebruikte machines raken de facetten elkaar allemaal op precies hetzelfde punt. Deze techniek is vergelijkbaar met het slijpen van de facetten van een diamant.
  5. De Aurora Borealis (AB) afwerking van Swarovski Kristal heeft over het gehele oppervlakte een uniforme glans. Er zijn geen wervelingen in de coating te zien en over het algemeen zijn er ook geen krassen waarneembaar. Bij imitaties zijn wel vaak krassen te zien en een vet ogende oppervlakte. Sommige onvolkomenheden bij de imitaties hebben met een lagere kwaliteit van de afwerking te maken.
  6. Als u in het Swarovski Kristal kijkt dan zult u nooit luchtbellen zien. Als dat wel het geval is dan hebt u met een imitatie te maken.
  7. In verband met de speciale glasverbindingen die Swarovski Kristal gebruikt zal het Swarovski kristal altijd meer schitteren dan dat van een imitatie. Dat zal u des te meer opvallen als u beide producten naast elkaar legt en vergelijkt.

sparkling swarovski plastrons enzo

Extra informatie

Halsmaat

30cm, 31cm, 32cm, 33cm, 34cm, 35cm, 36cm, 37cm, 38cm, 39cm, 40cm, 41cm, 42cm

Plastron kleur

Champagne, Creme, Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plastron Sparkling Happy Flowers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu