Pioneer Horseline Euterpe

407,90

Model Euterpe is van hoge kwaliteit kalfsleder gemaakt. Ook de binnenvoering is van kalfsleder, waardoor je close contact met je paard ervaart. De lederen zool zorgt voor extra souplesse van de laars en daarnaast zorgt de gel-binnenzool voor optimaal draagcomfort en vermindert koude voeten. De buiten zijde van deze laars is gemaakt van stretch kunst leer en daarom zeer geschikt voor degene waarvan de omvang van de benen wel eens uitzetten. De perfecte laars voor de serieuze ruiter/amazone die kiest voor kwaliteit!

 

Beschrijving

Deze prachtige rijlaars met luxe details is van hoge kwaliteit kalfsleder gemaakt. Ook de binnenvoering is van kalfsleder, waardoor je close contact met je paard ervaart. De lederen zool zorgt voor extra souplesse van de laars en daarnaast zorgt de gel-binnenzool voor optimaal draagcomfort en vermindert koude voeten. De buiten zijde van deze laars is gemaakt van stretch kunst leer en daarom zeer geschikt voor degene waarvan de omvang van de benen wel eens uitzetten. De perfecte laars voor de serieuze ruiter/amazone die kiest voor kwaliteit!

Wil je dit model in een andere leersoort of kleur? Dat kan! Neem dan even contact met ons op.
Wist je dat je ook je complete rijlaars zelf samen kunt stellen? Kijk op deze pagina voor meer informatie of maak direct een afspraak  voor het aanmeten en samenstellen van jouw unieke rijlaars.

De levertijd voor dit model is 8 weken.

Extra informatie

Merk

Pioneer Boots

Schoenmaat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Hoogte laars

A, B

Kuitmaat

+1, +2, +3, +4, 0

Kleur zool

Bruin/hout, Zwart

Menu