Wedstrijdshirts

Ben je op zoek naar een nieuw wedstrijdshirt voor paardrijden? Wedstrijdshirts in alle soorten en maten vind je bij PlastronsEnzo. In ons assortiment vind je verschillende merken en kleuren voor dames, heren en kinderen. Heb je hulp nodig bij jouw keuze of heb je een vraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Filters
Filters
Niets gevonden.

Wedstrijdshirts bij dressuurwedstrijden

Een wedstrijdtenue bestaat uit een wedstrijdjasje type colbert, wedstrijdshirt, dressuurblouse of overhemd. De paardrijbroek is wit, beige of geel. Het shirt, de blouse of overhemd mag lange of korte mouwen hebben. Rijhandschoenen zijn niet verplicht, maar wanneer je deze in een lichte kleur draagt kan de jury je handhouding beter zien.

Wanneer er geen regels over in het (KNHS) reglement staan mag je er van uitgaan dat het is toegestaan. Kies voor mooie wedstrijdkleding en steel – samen met je paard – de show. Bij FNRS wedstrijden wordt niet altijd een verplicht wedstrijdtenue gedragen.

Wedstrijdshirtjes van diverse materialen

Een mooi wedstrijdshirt voor pikeur of dressuur mag niet ontbreken in de garderobe van een echte amazone. Er zijn shirts gemaakt van technisch materiaal. Dit is niet alleen lekker soepel, maar ook nog eens licht van gewicht, heerlijk comfortabel en ademend.

Maak je wedstrijdoutfit compleet met een rijbroek, wedstrijdshirt, rijlaarzen en uiteraard een handgemaakte plastron.

In onze webshop vind je wedstrijdshirts voor kinderen, heren en vrouwen. Van prachtige bloesjes met kant tot limited editions van Samshield.

Menu