Anna Scarpati

AsUp is dé leverancier van accessoires en mode voor paarden en ruiters

AsUp is een Italiaans bedrijf dat zich richt op de paarden- en ruitersport. Het bedrijf is ontstaan door de grote liefde voor paarden. Anna Scarpati richtte zich eerst op het ontwerpen en produceren van accessoires voor paarden, ruiters en stal. Na overname heeft de Animo Group samen met Anna Scarpati (AsUp) haar eigen kledinglijn ontwikkeld. Net als de accessoires is ook de kledinglijn stijlvol en van de hoogste kwaliteit. Dat zie je terug in de materiaalkeuze en afwerking van de producten. Daarnaast wordt alles geproduceerd in Italië zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Samen met het oog voor detail zijn dit de onderscheidende punten van het merk Anna Scarpati – AsUp.

Anna Scarpati accessoires

De accessoires van Anna Scarpati stonden aan de basis van het enorme succes van AsUp. De accessoires worden in Italië ontworpen én geproduceerd. De typische Ann Scarpati accessoires zijn te herkennen aan de stijlvolle:

Anna Scarpati kledinglijn

De Anna Scarpati – AsUp kledinglijn is ontwikkeld speciaal voor ruiters. De wedstrijdshirts, vesten, jassen en rijbroeken zijn immens populair bij paardenliefhebbers. De stijlvolle en hoge kwaliteit modelijn van AsUp krijgt elk jaar een nieuwe collectie.

Bekijk hier het hele assortiment van AsuP bij Plastrons enzo…

Personaliseer jouw Anna Scarpati uitrusting

Anna Scarpati, of ASUP, is een prachtig Italiaans merk dat je de mogelijkheid geeft om jouw uitrusting voor het paard helemaal te personaliseren. Stel je eigen zadeldekje samen en complementeer de outfit met een oornetje en bandages.  Selecteer jouw kleuren en combinaties uit het ruime assortiment aan mogelijkheden.

Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw eigen item. Kom langs in de showroom, of bel/app ons voor advies. Wij kijken graag met je mee.

Zo stel je jouw product samen

Kies het type en formaat dekje

We hebben verschillende dressuur- en springdekjes beschikbaar:

  • Pony
  • Cob
  • Full
  • Extra full
Menu