Onze sponsorruiters

Diederik van Silfhout

Diederik van Silfhout is fan van onze Pioneer rijlaarzen! Wil je weten welke rijlaarzen hij op maat samengesteld heeft? Kijk dan hier.

Thamar Zweistra

Thamar Zweistra is geselecteerd voor de FEI Wereldbekerfinale. Thamar draagt graag onze Samshield collectie in de wedstrijdring met een paar naar wens samengestelde laarzen van Pioneer.  Wil je ook zo’n fijne Samshield outfit? Kijk dan hier!

Isabella Karajkovic

Isabella laat haar Pioneer rijlaarzen en alles van ASUP bij ons op maat maken in de mooiste variaties! Wil jij dit ook? Kijk dan hier voor alle mogelijkheden.

Kiki-Jane van Iterson

Kiki-Jane heeft diverse op maat gemaakte items van PlastronsEnzo, waaronder een prachtige samengestelde cap van Samshield, Pioneer rijlaarzen en zelf samengestelde dekjes van ASUP Anna Scarpati. Kijk eens op haar Instagram highlights voor inspiratie.

Kenna Bakker

Zowel onze trainingsshirts als wedstrijdkleding van Samshield worden graag door Kenna gedragen. Daarnaast rijdt ze met samengestelde dekjes van ASUP Anna Scarpati in hun eigen stalkleuren. De rijlaarzen van De Niro zijn favoriet bij Kenna.

Rianne Kooistra

Rianne heeft o.a. haar Samshield cap en haar De Niro laarzen helemaal op elkaar afgestemd samengesteld. Kijk op haar socials voor meer foto’s. Kijk hier hoe je je cap kunt samenstellen. Verder kun je de Samshield rijbroeken in alle kleuren vinden in Rianne haar garderobe.

Annette Verbeek

Annette komt regelmatig in onze shop om de nieuwste items te proberen. Favoriet zijn de Samshield rijbroeken en uiteraard de op maat gemaakte Pioneer rijlaarzen.

Natasja Scholten

Ook Natasja rijdt het liefst in een Samshield outfit met haar op maat gemaakte rijlaarzen van De Niro en Pioneer. Wil jij weten welke opties er zijn om jouw rijlaarzen op maat te maken? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Menu