De Niro rijlaarzen

De Niro Boot Co. is een merk dat bekend staat om Italiaanse kwaliteit, stijl en innovatie. De rijlaarzen bestaan uit topkwaliteit Italiaans kalfsleder en zijn ontworpen en vervaardigd in Italië. De combinatie van de Vibram zool en de Goodyear bevestiging aan de laars zorgt voor een 3x zo sterke zool. Verkrijgbaar in 637 maten en kan bovendien volledig op maat worden gemaakt. Alle De Niro paardrijlaarzen worden behandeld volgens de WRAT methode (Water Resistant Advanced Treatment). Door deze methode blijven de laarzen waterafstotend. Deze techniek wordt ook toegepast bij de binnenzool van de rijlaars. Hierdoor wordt zweet goed afgevoerd, dit zorgt voor een hygiënische en prettig zittende laars.

De Niro rijlaarzen zelf samenstellen

De mogelijkheden zijn eindeloos bij het zelf samenstellen van De Niro Boots. Hierbij kun je denken aan rijlaarzen in verschillende kleuren en accenten. Naast normaal leder is ook brushed- en lakleder te verkrijgen. De accenten kunnen gemaakt worden in verschillende materialen, van glitters tot croco. Bekijk hier een uitleg over de verschillende opties. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke paar De Niro Boots!

Rijlaarzen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van rijlaarzen en helpen jou graag aan perfect passende rijlaarzen. Je kunt vrijblijvend op afspraak, op onze aanmeetlocatie langs komen in Blija (Friesland). Of op 1 van onze andere aanmeet locaties in Nederland en België. Als je geen tijd hebt om langs te komen op een van onze aanmeet locaties kunnen wij ook rijlaarzen op locatie aanmeten. Wij reizen dan af naar de locatie die jouw voorkeur geniet, dit kan bijvoorbeeld je eigen huis of stal zijn. Wel vragen wij een kleine vergoeding, de eerste 50 km nemen wij voor rekening daarna vragen wij vergoeding van €0,28 per km.

De Niro Boot bij Plastrons Enzo

Heb je een vraag over De Niro? Of wil je bijvoorbeeld jouw cap afstemmen op jouw nieuwe laarzen? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Bij Plastrons Enzo stel je zelf jouw eigen cap, rijlaarzen, zadeldekjes of oornetjes samen. Onze webshop is dé plek voor ruiters en amazones die op maat gemaakte (wedstrijd-)kleding zoeken van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling.

De Niro Boot koop je bij PlastronsEnzo
Menu