Merken

Bij PlastronsEnzo verkopen we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten van mooie merken. We verkopen rijlaarzen op maat van De Niro Boots en Pioneer. Prachtige kwaliteit rijkleding van Anna Scarpati (ASUP), Samshield, Design by Dalia, Animo Italia en ons eigen merk PE Equeststyle.

De Niro Boot Co. is een Italiaans merk wat zich volledig richt op de productie van paardrijlaarzen.

Alle De Niro paardrijlaarzen worden in de fabriek in het Zuid-Italiaanse Casarano met de hand gemaakt. Kwaliteit staat daarbij uiteraard voorop, maar ook innovatie en stijl zijn belangrijke kenmerken van deze prachtige rijlaarzen.

Het assortiment van De Niro Boots bestaat uit laarzen voor recreatieve ruiters en wedstrijdruiters. Er is keuze uit het standaard assortiment, maar ook rijlaarzen op maat gemaakt naar jouw wensen en specificaties. Aandacht voor detail en vele personalisatie opties maken deze paardrijlaarzen tot een van de populairste ter wereld.

De Niro Boots bestaat al sinds 1981. In de beginperiode tot circa 1995 maakte De Niro vooral laarzen voor Prada en Gucci. Toen deze grote merken hun productie gingen verplaatsen naar Azië werd overgestapt het maken van paardrijlaarzen. De leren rijlaarzen worden altijd gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Hiermee garanderen ze niet alleen kwaliteit, maar ook comfort.

Ben je op zoek naar dames rijlaarzen of rijlaarzen op maat gemaakt, dan heb je aan De Niro Boots Co een perfecte keuze.

Naast de laarzen maakt De Niro ook sneakers en Jodhpers en riemen.
Deze zijn ook geheel naar wens samen te stellen.

Samshield is hét hippe Franse kledingmerk voor ruiters

De filosofie van Samshield is kleding en caps produceren met een mix van wat de ruiter nodig heeft qua veiligheid, design én comfort. Naast innovatie is ook het onderscheiden van andere merken door elegantie een belangrijke waarde bij dit ruitersportmerk. De diverse producten zijn zowel voor dames als heren  verkrijgbaar.

Al in 2005 werden de eerste helmen en caps in Chantilly Frankrijk verkocht. De cap is het eerste product wat door de oprichter van het merk Sam Maloigne werd gemaakt. Van oorsprong kwam hij uit de racewereld. Na de overstap naar de paardensport kocht hij zijn eerste cap. Het paradepaardje van die tijd. Helaas was de cap zo slecht dat hij besloot zelf een te ontwerpen. Daaruit is Samshield ontstaan.

In 2012 verschenen de eerste Samshield handschoenen op de markt. Later in 2017 verscheen de eerste kleding op de markt waarbij elegantie, veiligheid en comfort voorop staan. Inmiddels is Samshield verkrijgbaar voor amazones en ruiters over de hele wereld.

Het assortiment van Samshield bestaat uit:

Pioneer Horse Line rijlaarzen

Pioneer Horse Line is een Italiaans paardensport merk in Taviano. Al in 1975 is het merk opgericht met passie voor traditie en kwaliteit. Comfort en technologische hoogstandjes hebben ze hoog in het vaandel. Dat is ook de reden dat dit merk wereldwijde bekendheid heeft vergaart.

Hou je van BlingBling? Dan hou je van Pioneer rijlaarzen. Pioneer heeft namelijk verschillende standaard modellen laarzen met Swarovski kristallen. Wil je geen standaard model? Dan kun je jouw eigen Pioneer Rijlaars helemaal zelf samenstellen.

Naast leren rijlaarzen heeft Pioneer ook zadels, chaps, enkellaarzen, en andere accessoires voor het paardrijden.

Pioneer Horse Line is gespecialiseerd in handgemaakte leren producten voor paard en ruiter. Al hun producten worden milieuvriendelijk geproduceerd doordat de hele fabriek draait op zonne-energie en dus geen CO2-uitstoot heeft.

ASUp Anna Scarpati

Anna Scarpati is tegenwoordig ook bekend als het merk ASUP.  Dit prachtige Italiaanse merk geeft je de mogelijkheid om jouw uitrusting voor het paard helemaal te personaliseren. Stel bijvoorbeeld je eigen zadeldekje samen. Dit merk onderscheidt zich door de hoge kwaliteit producten waarvan een deel ook nog eens naar wens te personaliseren is.

Voor de overname door Animo Group was er een volledig assortiment voor paarden, ruiters en stallen. Dit zet het bedrijf nu voort zowel voor ruiters en paard.

Animo Italia paardensportmode

Animo is een Italiaans merk dat zich richt op mode voor de paardensport. Ze zijn begonnen met het ontwerpen en fabriceren van comfortabele paardrijbroeken. Deze rijbroeken zijn erg geliefd bij ruiters, omdat deze het gevoel van een legging geven. En elke rijbroek heeft een binnenbroek. Hiermee voorkom je doorrijplekken. Later hebben ze het assortiment flink uitgebreid. Het produceren van topkwaliteit producten voor de paardensport mode is prioriteit nummer 1. Dit doen ze met passie waarin teamwork en vastberadenheid voorop staat.

In het logo van Animo zit een Albatros verwerkt. Dit staat voor elegantie en pracht. Hier haalt het bedrijf veel inspiratie uit. De vindingrijke collecties worden ontworpen en geproduceerd in hun eigen fabriek in Italië. Tijdens het ontwerpen wordt er extra aandacht besteed aan: weerstand, draagcomfort, onderhoudsvriendelijk, ademend vermogen, draagbaarheid en elasticiteit.

De doelgroep van Animo is de moderne (jonge) ruiter. Het volledige assortiment bestaat uit paardrijkleding zoals wedstrijdjasjes, paardrijbroeken, sokken en wedstrijdshirts. Accessoires zoals dekjes, oornetjes en sjabrakhangers maken het assortiment compleet. Animo voorziet zowel dames, heren en kinderen van topkwaliteit producten gemaakt met innovatieve materialen.

Paardenliefhebbers die Animo paardrijkleding dragen vallen direct op. De kleding is te herkennen aan het design en het draagcomfort.

De collectie van Animo Italia bestaat uit:

  • Wedstrijdjasjes;
  • Sokken;
  • Wedstrijdshirtjes;
  • Dekjes
  • Rijbroeken.

Naast de standaard modellen zijn de wedstrijdjasjes en dekjes op maat samen te stellen.

Menu