Over ons

Mijn naam is Bianca Verbeek. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in het Friese dorpje Blija. Wij wonen op een prachtige locatie, waar wij hobbymatig met Friese paarden fokken. Onze  dochters rijden  in de dressuursport en doen dit niet geheel onverdienstelijk. Ook worden er bij ons paarden  beleerd, gecorrigeerd en voor derden uitgebracht in de sport. Dit is een grote passie van ons allen.

Mijn hobby’s zijn naast de paardensport, onder andere lekker in de tuin bezig zijn. Als topstuk heb ik de kostuums voor een optreden op Paleis het Loo gemaakt. Aan dit optreden deden tevens onze dochters mee. Naar aanleiding van de vele bestellingen die ik binnenkreeg, ben ik uiteindelijk deze webwinkel begonnen.

Ik ben begonnen met de verkoop van op maat gemaakte plastrons die ik zelf ontwerp. Door de grote vraag naar meer op maat gemaakte artikelen, breidde het zich daarna uit naar wedstrijdjasjes op maat en later ook rijlaarzen op maat. Ondertussen is onze webshop dé plek geworden voor ruiters en amazones  die op maat gemaakte (wedstrijd-)kleding zoeken van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling. Daarnaast hebben we ook een mooie standaard collectie van prachtige merken als Samshield, Animo, ASUP en  De Niro boots en  Pioneer horse line boots .

Naast dat wij voor de ruiter en amazone klaar staan hebben wij ook voor paard en pony een prachtige hoogwaardige lijn van de Italiaanse merken Animo en ASUP. Denk hierbij aan dekjes, dekens, stalgordijnen wedstrijd tassen en veel meer accessoires.

Bianca samen met Britt Dekker & George en Judith Pietersen & Limited Edition

Menu