Pioneer

Pioneer is een Italiaans merk dat bekend staat om draagcomfort, hoge kwaliteit leer en een luxe uitstraling. De Pioneer rijlaarzen worden ontworpen en gemaakt in Italië en zijn verkrijgbaar in veel variabele maten. Iedere laars is voorzien van een sporen grip, waardoor een afzakkend spoor verleden tijd is. Naast rijlaarzen bestaat het assortiment van Pioneer ook uit jodhpurs, chaps, beenbescherming, zadelonderleggers en accessoires.

Rijlaarzen zelf samenstellen

Pioneer laarzen kunnen geheel naar jouw eigen stijl en smaak worden samengesteld tegen een meerprijs. Er is keuze uit verschillende type laarzen, soorten en kleuren leer. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Rijlaarzen laten aanmeten

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van rijlaarzen en helpen jou graag aan perfect passende rijlaarzen. Je kunt vrijblijvend op afspraak, op onze aanmeetlocatie langs komen in Blija (Friesland). Of op 1 van onze andere aanmeet locaties in Nederland en België. Als je geen tijd hebt om langs te komen op een van onze aanmeet locaties kunnen wij ook rijlaarzen op locatie aanmeten. Wij reizen dan af naar de locatie die jouw voorkeur geniet, dit kan bijvoorbeeld je eigen huis of stal zijn. Wel vragen wij een kleine vergoeding, de eerste 50 km nemen wij voor rekening daarna vragen wij vergoeding van €0,28 per km.

Pioneer bij Plastrons Enzo

Heb je een vraag over Pioneer? Of wil je graag jouw rijlaarzen zelf samenstellen? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op.

Bij Plastrons Enzo stel je zelf jouw eigen cap, rijlaarzen, zadeldekjes of oornetjes samen. Onze webshop is dé plek voor ruiters en amazones die op maat gemaakte (wedstrijd-)kleding zoeken van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling.

Menu