Samshield

Samshield is een Frans merk van hoogwaardige en exclusieve rijkleding en -artikelen. Naast de permanente collectie wordt er elk seizoen een eigen collectie ontworpen. Deze speciale seizoensartikelen kopen wij al 1 jaar van te voren voor je in en zijn niet meer na te bestellen. Dit maakt de items exclusief. Zo blijven de seizoensartikelen een speciale uitgave van de fantastische Samshield kledinglijn.

Samshield cap

Een samshield cap is een echte eye-catcher! Iedere cap voldoet aan een hoge CE normering, waardoor het één van de meest veilige caps op dit moment is. De caps zijn een perfecte mix van comfort, veiligheid en design. De uitneembare voering (liner) kan gewassen worden, waardoor de caps ook zeer hygiënisch zijn. De rijhelmen zijn erg populair geworden, doordat deze zijn samengesteld van lichtgewicht kwaliteitsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat de helm stevig is, maar niet op je hoofd drukt. Bovendien wordt de luchtdoorstroming geoptimaliseerd door deze caps, waardoor je je hoofd koel houdt. Zelfs als je deze langere tijd draagt.

Samshield cap configurator

Door middel van onze Samshield cap configurator kan er geheel naar wens een cap worden samengesteld. De levertijd voor een geheel naar wens samengestelde cap is twee weken. Het is ook mogelijk de cap af te stemmen op rijlaarzen van de merken De Niro en Pioneer. Zo kunnen wij bijvoorbeeld op de top van de cap hetzelfde leer plaatsen als het leer waar je laars van is gemaakt. Alle items zijn op elkaar afgestemd en zijn perfect te combineren met de patronen en kristallen die ook op de caps kunnen worden geplaatst. Stel je eigen cap samen met de Samshield cap configurator.

Samshield rijkleding

Naast de veilige rijhelmen biedt het assortiment ook hoge kwalitatieve rijkleding. Deze kleding is gemaakt met een mix van kwalitatieve materialen en innovatief design. Voor maximale bewegingsvrijheid bestaan de Samshield rijbroeken bijvoorbeeld voor 27% uit elastisch materiaal. De broeken zijn aan de binnenkant  van de broekband voorzien van een siliconen strip  dit zorgt ervoor dat je shirt niet omhoog kruipt tijdens het rijden wanneer je deze in de rijbroek stopt.

Samshield rijbroek

De rijbroeken in ons assortiment zijn in veel verschillende kleuren leverbaar en hebben een chique uitstraling. Ze zijn gemaakt van een comfortabele fijne stretch stof dat een hoog draagcomfort biedt. De Samshield rijbroeken zijn voorzien van siliconen kniestukken of full grip (afhankelijk van het model), dit zorgt voor extra grip. De luxe uitstraling van de rijbroeken komt door de hoogwaardige kwaliteit en het logo dat bestaat uit Swarovski steentjes. De achterzakken zijn bedekt met Swarovski crystal fabric. Bovendien beschermt de broek u tegen UV straling.

Op zoek naar een Samshield rijbroek in de sale? Kijk op onze SALE pagina om te kijken of er iets voor jou tussen zit.

Wil je een luxe wedstrijdjasje van Samshield?

Kijk dan naar de verschillende wedstrijdjasjes die we op voorraad hebben. De wedstrijdjasjes van Samshield staan bekend om zijn  bewegingsvrijheid, luxe uitstraling en mooie afwerkingen. De jasjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende details. Wil je ook de kwaliteit van Samshield ervaren? Kijk dan hier voor alle Samshield wedstrijdjasjes.

Zomer en wintercollectie
Naast de permanente collectie Heeft Samshield ook ieder jaar een exclusieve kledinglijn. Deze worden in beperkte oplage gemaakt en zijn niet na te bestellen.Dus ga jij voor exclusief wacht dan niet te lang met het bestellen van een zomer of winter collectie artikel.

Samshield Casual kledinglijn.
Naast de wedstrijd kleding heeft Samshield ook een prachtige casual kleding lijn die in en rondom de stallen en wedstrijd terrein aan kunnen Maar waarmee je ook zeker schittert in je vrije tijd buiten de paardensport.

Samshield bij Plastrons Enzo

Naast standaard caps of zelf samengestelde caps, bieden wij ook rijbroeken, wedstrijdjasjes, wedstrijdshirts en andere accessoires uit het uitgebreide Samshield assortiment aan. Heb je vragen over artikelen of ben je benieuwd wanneer de nieuwe seizoenscollectie binnenkomt? Neem dan contact met ons op.

Menu