Retour & ruilen

U heeft het recht uw bestelling (indien besteld via www.plastronsenzo.nl) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier het herroepingformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 48 uur na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om het retourproces te verduidelijken raden wij de volgende stappen aan:

  1. Download het herroepingformulier, vul deze zo compleet mogelijk in.
  2. Zorg dat het product in originele staat is.
  3. Verpak de bestelling zo dat deze weer veilig verstuurd kan worden, wij raden u aan het product te retourneren in de originele doos.
  4. Kies een vervoerder naar keuze en lever deze af bij het pakketpunt.
  5. Bewaar het verzendbewijs (Track & Trace code) zodat uzelf de zending in de gaten kunt houden. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Retour adres ter attentie van:

PlastronsEnzo
Zeedijk 10
9171 AM Blija 

Restitutie

PlastronsEnzo zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 48 uur terug storten op uw rekening, mits deze in goede staat en binnen de retourtermijn is ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dan raden wij u aan uw bestelling naar ons te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop www.plastronsenzo.nl

Foutief adres opgegeven? Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze verzendkosten bedragen:

Binnen Nederland € 4,10 als het een brievenbuspakketje betreft;
Binnen Nederland € 6,75 als het pakket niet door de brievenbus past;
Bij een besteding van € 100,00 of meer, gratis verzending binnen Nederland.

Voor verzendkosten buiten Nederland verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Levering verloopt via PostNL. Zodra uw bestelling is afgegeven aan de vervoerder ontvangt u een Track & Trace email met daarop een indicatie van het bezorgmoment.

 

Menu