Retour & ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u hier het herroepingformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 48 uur na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Artikelen die speciaal voor de klant op maat worden gemaakt en die speciaal voor de klant worden samengesteld daarvan is Plastrons Enzo niet verplicht deze terug te nemen. Dit geld o.a voor Pioneer rijlaarzen en andere artikelen van Pioneer, De Niro boots, Design by Dalia rijjassen, Samshield caps, plastrons, Dobbert en Anna Scarpati. Mocht de levertijd van een artikel door vertraging leverancier uitlopen dan is Plastrons Enzo niet verplicht deze artikelen terug te betalen aan de klant maar worden deze zoals besteld afgeleverd aan de klant. Deze worden immers speciaal in opdracht voor de klant gemaakt.

Om het retourproces te verduidelijken raden wij de volgende stappen aan:

  1. Download hier het herroepingformulier, vul deze zo compleet mogelijk in en pas het formulier aan naar uw situatie. U kunt dit naar ons mailen als bijlage of toevoegen aan uw retourzending. Je kunt dit bestand openen met iedere tekstbewerker zoals Word of Google Docs.
  2. Zorg dat het product in originele staat is.
  3. Verpak de bestelling zo dat deze weer veilig verstuurd kan worden, wij raden u aan het product te retourneren in de originele doos.
  4. Kies een vervoerder naar keuze en lever deze af bij het pakketpunt.
  5. Bewaar het verzendbewijs (Track & Trace code) zodat uzelf de zending in de gaten kunt houden. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.

Retour adres ter attentie van:

PlastronsEnzo
Zeedijk 10
9171 AM Blija 

Restitutie

PlastronsEnzo zal het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 48 uur terug storten op uw rekening, mits deze in goede staat en binnen de retourtermijn is ontvangen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dan raden wij u aan uw bestelling naar ons te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop www.plastronsenzo.nl

Foutief adres opgegeven? Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Menu