Voet

Het model van de voet bepaalt bij De Niro het totale model van de laars, en daarmee dus ook de plaats van de rits. Voor ieder model zijn uiteraard verschillende kleuren, ledertypen, details en opties mogelijk. Het gaat bij het kiezen van het model van de voet dus ook enkel om de vormgeving van het model.

Teenkap

Hieronder worden verschillende opties voor de teenkap weergegeven. De kleur van het leder, de piping of de details is hierbij aanpasbaar. Het gaat bij het kiezen van de teenkap dan ook enkel om de vorm.

Zool

Bij het kiezen van de zool zijn er verschillende opties: een gestikte Vibram zool in lichtbruin, donkerbruin of zwart, een gelijmde zool in zwart, of een ride & fly zool. Deze opties worden hieronder weergegeven.

Top

Hieronder worden een groot aantal verschillende tops getoond. Deze afbeeldingen laten de verschillende vormen en ontwerpen zien die mogelijk zijn voor de top van de laars. Het gaat hierbij dus enkel om de vorm van de top. Deze tops zijn verkrijgbaar in verschillende ledertypen en kleuren, en met verschillende versieringen.

Top versieringen

Hieronder worden een groot aantal van de versiering-opties getoond die mogelijk zijn op de top van de laars. Met deze perforaties, studs, swarovski steentjes en andere versieringen kan iedere top (ongeacht de vorm) worden versierd. Het gaat in onderstaande afbeelding dus om de versiering, en niet persé om de vorm van de top waarop deze worden getoond.

Side-strap

De side-strap is het stukje leder deze dat op de buitenkant van de boog bovenaan de laars kan worden geplaatst. Deze side-strap kan worden gemaakt in verschillende ledertypen, en met verschillende versieringen die hieronder worden getoond.

Extra opties

Naast alle opties die in de verschillende galerijen hierboven zijn weergegeven, zijn een aantal extra opties mogelijk. Deze extra opties kunnen bij verschillende delen van de laars worden toegevoegd.

Menu