Samshield V-Skin Hunter handschoen White & Black

29,95

De V-Skin Hunter is ontworpen voor rijders die de voorkeur geven aan dunnere en discretere handschoenen dan de standaard V-Skin.

Artikelnummer: Samshield V-Skin White-1 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

De V-Skin Hunter is ontworpen voor ruiters/amazones  die voorkeur geven aan dunnere  handschoenen dan de standaard V-Skin. De siliconen bandjes op de handpalm zijn verwijderd om een dunnere handschoen te krijgen zonder afbreuk te doen aan de sterkte en grip.  V-Skin Hunter biedt grote duurzaamheid en uitzonderlijke grip dankzij het hydrofobe en versterkte suède. Door de ton sur ton Samshield-logo’s en stiksels van de zwarte versie zorgen voor soberheid en elegantie.

COMFORT EN WEERSTAND
• Ultradunne geperforeerde synthetische huid: biedt maximaal comfort, flexibiliteit, duurzaamheid, luchtstroom en lichtgewicht;• Sterke hydrofobe microfiber suède stof: zorgt voor uitzonderlijke grip, ongelooflijke flexibiliteit, geweldige hand-tot-paard verbinding en extreme duurzaamheid;• Versterkt lycra: biedt extreme flexibiliteit, hoogwaardig comfort en constante pasvorm;• Spandex met dubbele breedte: past perfect bij de pols. Beschikbare kleuren: zwart- blauw- bruin- grijs-wit
10 maten: van 6 tot 10,5

Extra informatie

Maat Handschoen

6, 6,5, 7, 7,5, 8, 8,5, 9, 9,5, 10, 10,5

Kleur

Blauw, Bruin, Grijs, Wit, Zwart

Menu