De Niro Boot Ramses

539,95

De Niro Boot Ramses

Model Ramses heeft standaard een zachte buitenkant en een zachte binnenkant voor meer contact, veters aan de voorzijde op de wreef, de rits bevindt zich aan de achterkant van het onderbeen. De rits is afgewerkt met 2 ritsbeschermers (boven en onder) Deze rijlaars is zo bijzonder door de sportieve zool. Deze zool geeft u het ultieme draag comfort.

Verkrijgbaar vanaf €495,00

Zelf samenstellen 

Naast het standaard model Ramses rijlaars is het mogelijk om jouw rijlaars zelf samen te stellen. Wil je een graag een andere ledersoort, Swarovksi stenen of een andere kap? Alles is mogelijk.

Op voorraad

Beschrijving

Model Ramses is vervaardigd van top kwaliteit sterk kalfsleder. Dit leder geeft de rijlaarzen samen met de perfecte afwerking, en de carré gevormde neus zijn exclusieve uiterlijk. De binnenvoering is ook van kalfsleder gemaakt voor extra draagcomfort.
Model Ramses heeft standaard een zachte buitenkant en een zachte binnenkant voor meer contact. De rits bevindt zich aan de achterkant van het been en is afgewerkt met 2 ritsbeschermers (boven en onder). De laars kan worden gemaakt met of zonder sportzool. De Niro Ramses rijlaars is verkrijgbaar vanaf: €539,95
Zelf samenstellen:
Naast het standaard model van deze rijlaars is het mogelijk om jouw rijlaars zelf samen te stellen.
Wil je een graag een andere ledersoort, Swarovksi stenen of een andere kap? Alles is mogelijk.

Menu