Pioneer Horseline Vittoria

497,00

Model Vittoria is herkenbaar aan de prachtige sierlijke kap aan bovenkant waar enkele Swarovskikristallen zijn geplaats en is van hoge kwaliteit kalfsleder gemaakt. Ook de binnenvoering is van kalfsleder, waardoor je close contact met je paard ervaart. De buitenzijde van deze laars is gemaakt van stretch kunstleer. De lederen zool zorgt voor extra souplesse van de laars en daarnaast zorgt de gel-binnenzool voor optimaal draagcomfort en vermindert koude voeten. De perfecte laars voor de serieuze ruiter/amazone die kiest voor kwaliteit!

 

Beschrijving

Deze prachtige Pioneer Horseline Vittoria  rijlaars met luxe details is van hoge kwaliteit kalfsleder gemaakt. Ook de binnenvoering is van kalfsleder, waardoor je close contact met je paard ervaart. De buitenzijde van deze laars is gemaakt van stretch kunstleer. De lederen zool zorgt voor extra souplesse van de laars en daarnaast zorgt de gel-binnenzool voor optimaal draagcomfort en vermindert koude voeten. De perfecte laars voor de serieuze ruiter/amazone die kiest voor kwaliteit!

Wil je dit model in een andere leersoort of kleur? Dat kan! Neem dan even contact met ons op.
Wist je dat je ook je complete rijlaars zelf samen kunt stellen? Kijk op deze pagina voor meer informatie of maak direct een afspraak  voor het aanmeten en samenstellen van jouw unieke rijlaars.

De levertijd voor dit model is 8 weken.

Extra informatie

Merk

Pioneer Boots

Schoenmaat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Hoogte laars

A, B

Kuitmaat

+1, +2, +3, +4, 0

Kleur zool

Bruin/hout, Zwart

Menu